Skip to main content
Haberler

20. Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı 11-13 Kasım 2017 tarihlerinde Antalya’da

İlki 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Son Günü etkinliği kapsamında 1998 yılında gerçekleştirilen Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı’nın yirmincisinde yeniden bir araya geliyoruz.  Türkiye’nin her yerinde kadına yönelik ev içi şiddete karşı mücadele eden bizler, her yıl başka bir ilde bir araya geldiğimiz Kurultay’ı bu yıl 11-12-13 Kasım tarihlerinde Antalya’da, Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği ev sahipliğinde gerçekleştiriyoruz.

“Sığınaksız Bir Dünya” talebiyle yirmi yıldır Türkiye’nin birçok şehrinden kadınlarla ördüğümüz Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı’nı bu yıl 20. Yılında Kurultay: Kazanımlarımıza Sahip Çıkmak ve Erkek Şiddeti ile Mücadelemizi Sürdürmek başlığıyla gerçekleştireceğiz. Kurultay’ın programını Kurultay Sekretaryası olarak yakında paylaşacağız.

Bu yıl da kadın örgütlenmelerinden iki kişinin yol ve konaklama masraflarını Kurultay bütçesinden karşılayabiliyoruz. Örgütlenmeleriniz adına Kurultay’a katılacak iki kişinin aşağıda linki bulunan formu doldurmasını rica ediyoruz.

Bunun yanı sıra, herhangi bir kadın örgütlenmesinde olmayan ama kurultaya gelmek isteyen feministlerin, kadına yönelik şiddet alanında çalışan kadınların da yol ve konaklama masraflarını bütçemiz kalırsa karşılamaya gayret ediyoruz.  Kurultay’a gelmek istiyorsanız ama masraflarınızı karşılamayacak durumdaysanız lütfen formda ilgili kısmı doldurun. Taleplerinizi bütçe durumuna göre değerlendirip sizlere dönüş yapacağız.

Katılımcı Formu:

https://docs.google.com/forms/d/1tvC9_YduVWy8_a9G07vK8rL8OMwQBDr9MghJKNVjeE4/viewform?c=0&w=1&edit_requested=true

Kurultay katılımcı başvuruları yukarıda linkini verdiğimiz form aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Bunun dışında Kurultay’a dair sorularınız için 0242 248 07 66 numaralı telefon ya da antalyakadinmerkezi@gmail.com adresinden Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği’ne, 0212 292 52 31 numaralı telefon ya da morcati@morcati.org.tr adresinden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,

20. Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı Sekretaryası

Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği
Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı

Leave a Reply